Детелин Далаклиев и Димитър Бербатов стартираха дистанционно обучение по Спортен мениджмънт за магистри

Общо 16 е броят на записалите се студенти

Вторият випуск студенти по спортен мениджмънт от дистанционна форма на обучение в магистърска степен започна занятията си на 18 декември. На провелата се административна среща присъстваха ректорът проф. Пенчо Гешев, зам.-ректорите на Национална спортна академия „Васил Левски“ проф. Татяна Янчева и проф. Николай Изов, ръководителят на програмата проф. Бисер Цолов, деканът на Учителски факултет проф. Огнян Миладинов, ръководителят на център „Магистри“ доц. Галина Очева и преподаватели. 

В поздравлението си към студентите проф. Гешев изтъкна актуалността на дистанционната форма на обучение и подчерта отличните перспективи пред нейното развитие, за което Академията работи активно.

Общо 16 е броят на записалите се студенти, сред които се открояват имената на спортисти от световна класа като Димитър Бербатов и Детелин Далаклиев. 

Огромен плюс за обучаващите се в дистанционна форма магистри е обучението онлайн, неприсъствено, в удобно за тях време и без допълнителни разходи. Студентите получават достъп до електронни учебници, интерактивни учебни материали, курсови задания, тестове за самоподгоговка и изпити по изучаваните от тях дисциплини. Системата предоставя възможност за интерактивна връзка с преподавателите, посредством съвременни средства за комуникация в интернет - чат разговори, Skype, Facebook и др.