РЗОК-Плевен избра служител на годината за 2017 година

Директорът на касата д-р Пенка Стефанова връчи грамота „Служител на 2017г.“, както и специална поощрителна награда

За втора поредна година в администрацията на РЗОК-Плевен се проведе вътрешноведомствен конкурс за „Служител на 2017 г.“ Целта отново беше служителите в организацията да изберат колега, който да бъде отличен за своя професионализъм, предприемчивост и находчивост, проявени през изминалата година, както и заради чисто човешките си качества. След проведено гласуване, с най-висок резултат се отличи д-р Мая Цанкова Петрова, контрольор в сектор „ДОГОВАРЯНЕ И ПРЕДВАРИТЕЛЕН КОНТРОЛ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА И ДЕНТАЛНА ПОМОЩ”.

В сградата на РЗОК бе проведена церемония по награждаването на д-р Петрова. От името на колектива, директорът на касата д-р Пенка Стефанова връчи грамота „Служител на 2017г.“, както и специална поощрителна награда.

Д-р Петрова е един от дългогодишните служители на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2004г., като след кратко напускане на институцията от 2016 г. отново е служител в нея. Магистър по специалност „Медицина“, семейна с едно дете. Освен заради отличната си професионална квалификация и опит, д-р Петрова е уважавана от колегите си и заради своята отзивчивост, принципност и позитивизъм, с което печели симпатиите не само на колектива, но и на договорните ни партньори.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен