Константин Коев е любимецът на феновете на НБЛ

След анкета в приложението „Фен Мениджър“ признанието получи играчът на Спартак

На специална гала вечер за най-добрите баскетболисти на 2017 година, с приза "Любим баскетболист на феновете“ бе отличен Константин Коев от Спартак (Плевен).

В продължение на месец всички привърженици на спорта с оранжевата топка имаха възможност да гласуват за своя любим състезател от първенството на НБЛ в онлайн платформата Фен-Мениджър. На финала след оспорвана борба за първото място, крилото на Спартак бе определен за любимец на феновете на баскетбола.

198-сантиметрият играч е част от селекцията на Александър Дяковски от лятото на 2016 година, когато напуска предишния си клуб Черноморец. Бързо се превръща в един от основните състезатели в отбора и получава своето запазено място в сърцата на феновете.

През април 2017 година участва в Мача на звездите в морската ни столица, където става шампион в конкурса по тройки, като безспорно това е една от най-силните му страни.

Екипът на НБЛ пожелава на състезателя да продължава да покорява още по-големи върхове в личен и професионален план! Снимка на Деня

Щрихи от Плевен