Силно плевенско присъствие сред номинираните за почетните призове "Добродетел на 2017“

Наградените са подкрепили социални инициативи на Националното сдружение на сираците в България

Почетни призове за "Добродетел на 2017" година връчват на официалната церемония във Военния клуб в столицата на 22 февруари на общественици, фирми и организации, които през 2017 година са подкрепили социални инициативи на Националното сдружение на сираците в България.

Сред номинираните за награда са народния представител от Плевен и почетен член на НССБ г-н Владислав Николов, който през цялата година активно подкрепя различни социални каузи, народните представители Стефан Бурджев, Васил Антонов, Кметовете на Плевен г-н Георг Спартански, Пордим  г-н Детелин Василев и Кнежа г-н Илийчо Лачовски, Председателя на Общинския съвет Плевен г-н Мартин Митев. Близо 20 са фирмите от Плевен, които ще бъдат удостоени с почетен приз, съобщиха от Националното сдружение на сираците в България. Сред наградените са „Милкана“, „Стройпродукт“, „Монолит“, „Вива пласт“, „Палмира 94“, Медицински университет Плевен, МБАЛ „Авис Медика“ и др..

Церемонията по връчването на почетните призове се организира с любезното съдействие на: ИА "Военни клубове и почивно дело", "HEIDI" и хотел "Феста" - Кранево.