Цветан Цветанов в Брест: Цецо Луканов ще бъде кмет на всички жители на селото

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията участва в общоселско предизборно събрание

Цецо Луканов ще бъде кмет на всички жители на Брест. Той няма да дели хората на тези, които са го подкрепили или не са го подкрепили. Неслучайно обичам да казвам, че в една кампания не трябва да минаваме границата, за да запазим нормалните си отношения и след това. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който тази вечер участва в общоселско предизборно събрание в с. Брест (област Плевен). В рамките на събитието Цветанов изрази своята подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Брест Цецо Луканов, който тази неделя ще участва в балотажа на частичните местни избори.  В предизборната среща участваха още народните представители от ГЕРБ-Плевен Владислав Николов  и Ралица Добрева, както и депутатът от „Обединените патриоти“ Калин Поповски.

„Уважавам изключително много Цецо Луканов, защото той никога не е използвал квалификации и обидни думи по адрес на своите опоненти. Разбрах, че вчера е имало друга предизборна среща с по-емоционално говорене и приповдигнат тон. Дори е имало политически нападки. Един път завинаги в България да се научим да чуваме и другите мнения“, призова Цветан Цветанов и обеща, че както миналият път, така и сега, няма да каже лоша дума за политически опонент на ГЕРБ и Цецо Луканов на балотажа.

Цветанов благодари на всички жители на село Брест, които миналата неделя са упражнили конституционното си право да гласуват. „Само когато изразяваш своята гражданска позиция и си активен жител, след това може да изискваш за всичко, което си чул в кампанията“, напомни той. „Благодаря и на тези, които са гласували за нашите опоненти, че днес са тук също. Може би са дошли да чуят какво ще кажем и какво бихме могли да обещаем“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Аз поех един ангажимент на предишната ни среща, че ще бъда тук на всеки три месеца, за да говорим за ангажиментите, които сме поели. Вие направихте така, че аз да съм тук не след три месеца, а след три седмици“, заяви Цветанов, като сподели увереността си, че в неделя ГЕРБ ще празнува крайната победа.

„Благодаря на всички, които повярваха в мен. Убеден съм, че с подкрепата на всички ви село Брест ще получи заслуженото място в община Гулянци“, каза на свой ред кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брест Цецо Луканов. Той пое ангажимент към всички присъстващи като кмет да работи заедно с тях в името на едно по-добро бъдеще.

„Ние сме убедени в победата в неделя, защото отправихме позитивни послания и даваме реални обещания. Цецо доказа, че с честност и воля може да бъде успешен кмет“, подчерта народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Плевен Владислав Николов.