"Заедно в час" представя своята дейност в Плевен

Срещата е за мотивираните и ангажирани хора, които вярват, че от тях зависи да променят бъдещето на децата и обществото

"Заедно в час" организира събитие под надслов "Поведи промяната в Плевен" днес. То е насочено към всички, които искат да допринесат за положителна промяна в своя град и регион и смятат, че тя може да се постигне с качествено образование за всяко дете.

"Заедно в час" идва в Плевен, за да се срещне с мотивираните и ангажирани хора, които вярват, че от тях зависи да променят бъдещето на децата и обществото.

"Искаме да чуем вашите идеи за това как трябва да изглежда образованието в 21 век, както и да ви срещнем с хора, които ще споделят своя опит и ще разкажат как допринасят за положителна промяна. Ще поговорим как заедно можем да работим за най-важната предпоставка за успешно развитие на обществото в България - образованието. Защото промяната започва с вас - будните хора във вашия град. Очакваме ви на 27 февруари от 18:00ч. в Читалище Съгласие 1869- Плевен", канят организаторите.

В събитието ще участват учители по програма "Заедно в час", които преподават в региона, както и нейни възпитаници. Предвидено е и време за неформални разговори.