Добрата новина! Чичо Генчо прекара студените и снежни дни на топло

Кампанията за набиране на средства за лечението на 53-годишния мъж продължава

"Здравейте! На първо място искаме, да кажем огромно благодаря от името на чичо Генчо на всички, които помогнаха, и продължават да помагат. Благодарение на една мила дама, която пое разходите по настаняването му за месец, той прекара студените и снежни дни на топло, нахранен, изкъпан и спокоен", пише Ивана Николова до Plevenutre.bg. Плевенчанката бе тази, която даде гласност на случая с нуждаещия се от спешна подкрепа 53-годишен мъж.

"Всеки ден с колегите ми го посещаваме и обгрижваме с всичко нужно. Той е изключително благодарен на всеки, който по някакъв начин му помага, оценява всеки жест. До момента сме събрали едва половината от необходимата сума, за да му бъдат възстановени здравните права. Това, което следва, е, когато сумата бъде събрана, да се заплатят осигуровките му, да мине през ТЕЛК комисия и след това вече да намерим подходяща институция за него. Отново молим всички, които могат и желаят да помогнат, да ни съдействат", допълва Ивана Николова.

Кутия за събиране на средства има в магазин Зора "Mall Panorama", и в клуб "Кондор" (на ул . "Цветан Спасов"). За повече информация може да се свържете с Ивана Николова във Фейсбук.