Фолк певицата Роксана заживява под един покрив с бивш наемник от френския легион в "Смени жената“ по bTV

Какво може да се случи, когато поп-фолк певица, която командва мъжа си, размени живота си с обикновена домакиня, която се съобразява с половинката си

Фолк фурията Роксана е поредната родна звезда, която смело ще се хвърли в най-вълнуващия ТВ социален експеримент „Смени жената“ 2. В третия епизод, който ще се излъчи тази сряда, 14 март, в 21 ч. по bTV, зрителите ще надникнат в живота и дома на „ромския славей“ и ще станат свидетели на една вълуваща и трогателна размяна на съпруги.

Пълната с енергия Роксана, чието истинско име е Антоанета Линкова, ще загърби динамичния си живот, изпълнен с участия, пътувания и емоции, и ще се размени мястото си с обикновена домакиня. Певицата, която издържа финансово фамилията си и взима всички решения в нея, ще заживее под един покрив с бивш наемник от Френския  чуждестранен легион, който е свикнал да налага думата си.

Размяната ще предизивика истински сблъсък между два свята с коренно различна фолософия и начин на живот. Смисълът от експеримента, в който се впускат двете жени, е да погледнат на живота и семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да намерят баланса в собственото  си ежедневие и да осмислят гледната точка на другите.

Роксана и Александър са заедно само от година и половина и много се обичат. Двамата имат бебе – Александър, за когото основно се грижи бабата. Роксана има и голям син на 13 години, който живее с нейния баща в Кнежа. Глава на семейството е фолк певицата. Животът и свободното време на съпруга й Александър са изцяло подчинени на това, което каже и иска Роксана. Той слуша жена си за всичко, дори не излиза без да я попита какви дрехи да облече. За да се справи с всички ежедневни отговорности Роксана разчита на помощта на свекърва си, домашна помощница и личен шофьор.

Ина и Пеньо Колеви са пълната им противположност - тийнеджърска любов, която с цената на много компромиси е успяла да постигне семейната хармония. В дома им последната дума е на мъжа. Пеньо е служил осем години във Френския чуждестранен легион. По професия Ина е преводач, говори четири езика, единият от които е японски. В момента тя е по майчинство и с нетърпение чака да се върне на работа. Домакинските задължения са поделени и са на последно място в приоритетите на семейството. Ина и Пеньо имат син на 1 година и го отглеждат сами, без помощта на родителите си. Семейство Колеви живеят в покрайнините на София, а ежедневието им е скучно и еднообразно.

Много изненади, емоции и сълзи ще предизивика размяната на двете съпруги в третия епизод на „Смени жената“. Мястото на  мъжа в едно семейство и неговата независимост, както и грижата за децата са основните две теми на сблъска между Роксана и Ина.