Чочев и съотборниците му в националния зарадваха деца без родители

Плевенчанинът и съотборниците му изненадаха с куп подаръци момчетата и момичетата

Футболистите и щабът на „А“ националния отбор се срещнаха с най-младите си привърженици и зарадваха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Разград. Плевенчанинът Ивайло Чочев и съотборниците му изненадаха с куп подаръци момчетата и момичетата, лишени от родителска грижа на тренировъчната база на Лудогорец, където провеждат своята подготовка за контролата с Босна и Херцеговина. Събитието се осъществи със съдеийствието на ПФК Лудогорец.

Срещата, която се проведе на Световния ден на социалния работник, се превърна в истински празник за младежите, които обградиха своите кумири. Те от своя страна не пропуснаха да обърнат внимание на всяко дете. Разговаряха с тях за спорта и живота, отговориха на въпросите на най-любопитните, снимаха се за спомен, раздадоха автографи и им подариха на раници и топки.

Инициативата е на БФС, който като социално отговорна организация има за цел да даде на децата възможност да се срещнат с най-известните български футболисти, да разберат нещо повече за футбола, но и шанс да научат какво могат да постигнат с амбиция, желание и готовност за работа в екип.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен