История за силата на една майка от Плевен (Видео)

Анелия Костова отглежда сама двете си деца Марина и Никола

Анелия Костова отглежда сама двете си деца Марина и Никола, разказа Василена Гръбчева в репортаж на предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Двамата малчугани са наистина талантливи художници, много чакани, дошли на този свят след процедура ин витро. 

Тяхната история има щастливо развитие, но не и начало, защото в миналото им се крие болка, страх и агресия.

Анелия е на 39 години и работи като учител в училището в Горни Дъбник. Тя и близнаците живеят в общинско жилище в Плевен. Марина и Николай са в първи клас и не спират да печелят награди. Последните са от международни конкурси - на Европейската космическа асоциация и от конкурса „Нарисувай ми мира” 

И тримата са много сплотени. Пазят се един друг, защото в миналото им усмивките са били рядкост. В началото агресията не се случва често. Но един ден не се превръща в ежедневие. А страхът се превръща в техен неизменен спътник.

Омагьосаният кръг спира да се върти на 29-и май 2017-а година. Анелия и децата й бягат с полиция от дома си и отиват да живеят при приятелско семейство. Започват съдебни битки за попечителство и домашно насилие.

Анелия печели и двете дела. А бащата на близнаците заминава в чужбина. Вече ги няма и страхът, писъците и ударите. Анелия, Никола и Марина живеят в две стаи и с общ санитарен възел. Но се радват на малките неща. 

История за смелостта на една майка и щастливата развръзка - гледайте във видеото.