Започва рехабилитацията на над 9 км от пътя Червен бряг - Чомаковци

Третокласният път е основна комуникационна връзка между областите Плевен и Ловеч и осигурява бърз достъп до автомагистрала "Хемус“

Утре – 4 април, започва рехабилитацията на 9,5 км от път ІІI-306 Червен бряг - Чомаковци.  Това информират от пресцентъра на агенция "Пътна инфраструктура".

Третокласният път е основна комуникационна връзка между областите Плевен и Ловеч и осигурява бърз достъп до автомагистрала "Хемус". Участъкът, който основно ще се ремонтира е включен в лот 17 на ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г., която се съфинансира  чрез Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.

На събитието ще присъстват директорът на дирекция „Изпълнение на проекти по ОПРР 2014-2020 и по програмите за териториално сътрудничество на ЕС“ в Агенция „Пътна инфраструктура“ г-жа Николина Чапанова, директорът на Областно пътно управление - Плевен инж. Ивайло Денчев, представители на строителя, надзора и др.

Изпълнител на строително-монтажните работи на лот 17 е „Виагруп“ ЕООД. Строителният надзор ще осъществява „Пътинвест-инженеринг“ АД. Авторският надзор ще е на „Виаплан“ ЕООД.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"