Депутатът Владислав Николов стана кръстник на 4-годишно момиченце без родители

Николинка живее в Център за настаняване от семеен тип „Трите бора“ в кв. Дружба

На Велика събота в храм "Света Параскева" народният представител Владислав Николов стана кръстник на 4-годишната Николинка, която е без родители и живее в Център за настаняване от семеен тип „Трите бора“ в кв. Дружба град Плевен. На кръщенето присъства и Красимира Маринова - ръководител на Центъра за деца и Слави Михайлов – Председател на Националното сдружение на сираците в България.

По традиция кръстникът дари с подаръци малката Николинка, на която усмивката й не слизаше от радост. Чичо Влади, както го наричаше малката Николинка, пое ангажимент да се грижи за детето, което на 22 април има рожден ден и ще стане на 5 годинки. "Ангажирам се лично да помагам на детето и да бъда негова опора", каза депутатът Владислав Николов.

Слави Михайлов, който е отрасъл също в Домове сподели, че кръщенето го върна в годините назад и си спомни, как когато е бил в Дом, е бил кръстен в четвърти клас и до ден-днешен продължава връзката с неговата кръстница. "Затова благодаря на г-н Владислав Николов, че с това дава огромен шанс на детето да се развива пълноценно", сподели Слави Михайлов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен