"Сини" легенди искат връщането на Емил Велев в Левски

Кокала може да спаси Левски, смята Кирил Ивков

Главният мениджър на Спартак Емил Велев може да се върне в Левски. Според столични медии Кокала е с най-голям шанс да заеме мястото на тоталното италианско разочарование Делио Роси. За връщането му на "Герена" се обявиха вече и някои от легендите на 26-кратните шампиони.

"Нужен ни някой малко по-луд, малко по-ексцентричен, по-нестандартен треньор. Чудя се защо толкова години не се дава втори шанс на Кокала. В момента положението е такова, че футболисти имаме, но отбор нямаме, а Емо Велев може да спаси Левски", сподели Войн Войнов пред "Меридиан мач"

"Ако все пак Спас Русев ми поиска мнението, ще му кажа, че ни трябва нов треньор, защото отборът потъва. Ако трябва да посоча име аз съм за Кокала. Той си е левскар и мисля, че е най-добрият вариант точно за този момент", смята и Кирил Ивков.

Припомняме, че Емил Велев застана начело на Спартак в началото на октомври миналата година. Първоначалната идея бе отборът да догони Кариана (Ерден) в битката за промоция и завръщане при професионалистите. Това обаче е очевидно, че няма как да се случи. В момента Спартак е на девето място с 26 точки, на цели 23 от Кариана.