Ръководството на МУ – Плевен обяви конкурс за "Най-изявен студент - 2018 г.”

Наградата е комплексна и се присъжда на български и чуждестранни студенти,

Във връзка с предстоящото честване на 24 май Ръководството на МУ – Плевен обявява конкурс за "Най-изявен студент - 2018 г.”

Наградата е комплексна и се присъжда на български и чуждестранни студенти, представители на всички основни звена, които имат отличен успех и активна научна дейност.   

Необходими документи: за успех – уверение от съответната Студентска канцелария; (от последните 2 семестъра); за активна научна и кръжочна дейност – грамоти, сертификати, текстове на статии, служебни бележки от катедри и др.

Кандидатите за приза следва да подават документите си от 02.04 до 27.04.2018 г. в Учебен отдел, стая 207, Ректорат на МУ.

Представените документи ще бъдат разгледани от комисия, назначена от Ректора.

Носителят на приза "Отлично усвояване на български език от чуждестранен студент - 2018“ ще бъде определен на състезание по български език, организирано от преподавателите по български език в ДЕСО, което ще се проведе на 11.05.2018 г. – Деня на Св.св. Кирил и Методий.

Имената на отличените ще бъдат публикувани на сайта на университета, а наградите ще се връчат на тържеството по повод 24 май.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"