Номинациите за "Младите лидери на Плевен - 2018" вече са факт

Скоро ще станат ясни и победителите

Номинациите за "Младите лидери на Плевен" вече са факт. За това информира инициаторът на проекта Йордан Грижов, който благодари на всички плевенчани за активното им участие.

"Всяко едно име във всяка папка заслужава да бъде наградено! Имаме уникални млади хора, хора с невероятни успехи! Накарахте ме да се гордея с Вас! Изпитвам невероятно чувство на гордост, че имам такива съграждани. Благодаря и на всеки, който е номинирал хората, които заслужават да бъдат дадени за пример! И знайте, младите хора не само творят бъдещето, те коват и настоящето!", написа Йордан Грижов на официалната си страница във Фейбсук.

Млади хора от Плевенска област, мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, ще получат признание в седем категории - "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Политическо лидерство", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи", "Успехи в сферата на медицината".

Изпратените кандидатури за "Младите лидери на Плевен“ ще бъдат разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област. 

А кои са победителите, ще стане ясно на официална церемония в края на месеца.