И Левски 2007 се оказа голяма хапка за Спартак

Плевенчани отново недоволни от съдийството

Спартак и Левски 2007 завършиха при резултат 1:1 в среща от 23-ия кръг на Северозападната Трета лига, която се игра в град Левски.

Гостите от Плевен имаха в стартовия състав петима юноши, които се представиха на добро ниво и които получиха шанс заради кадровите проблеми пред отбора с контузени и наказани състезатели, информира football24.bg.

Още в 5-ата минута на Мартин Митов от Спартак при груба проява на противников състезател му бе разбит носа и младият футболист бе откаран в Пирогов, като на неговото място влезе юноша.

В 40-ата минута излезлият сам срещу вратаря след контраатака Христо Спасов даде преднина на плевенчани в резултата, а след почивката отборът имаше още шансове да вкара попадение.

През второто полувреме Спартак извърши и втора принудителна смяна, като Стефан Христов се контузи и бе заменен.

Домакините изравниха двадесет минути след подновяването на играта за втората част.

„Много сме доволни от себераздваването на младите момчета, които показаха голямо желание на този тежък терен. Определено обаче не сме доволни от съдийството. Имаме много кадрови проблеми и се наложи да излезем с млади футболисти. След травмата на Мартин Митов, който е със счупен нос, влезе петият юноша на терена“, обяви треньорът на отбора Румил Жотев пред футболното издание.

В неделя, 29 април, Спартак посреща Янтра (Габрово) на стадион "Плевен". Тимът вече пък е на десетото място в класирането с актив от 30 точки.