Бясно пазене на кмета на Червен бряг - дърпане, викове и "Шушана" (Видео)

Екипът на "Господари на ефира" отново опита да се срещне с кмета Данаил Вълов

В понеделник "Господари на ефира" показа съмнителни обвързаности, свързани с възлагането на обществени поръчки в община Червен бряг. Репортерът Дани Йорданов се срещна с Христо Гешов, бивш PR на община Червен бряг, който разказа за една обществена поръчка, която се финансира с европари.

Става дума за така наречения "Осигуряване на топъл обяд" , който храни нуждаещите се лица.

"Тази обществена поръчка я печелят винаги едни и същи фирми. Това е въпросната госпожа Цецка Илиева, която печели позиция едно. Тя е и главен счетоводител на фирмата, която се управлява от съпругата на кмета и неговата дъщеря", разказа Христо Гешов пред камерата на "господарите".

След всички скандални неща, които сподели г-н Гешов, екипът на предаването се опита да се срещне с кмета на община Червен Бряг-Данаил Вълов, за да го попита как се раздават обществени поръчки на близки хора до общинската управа и дали този начин на работа е нормален и полезен за обществото?

Кметът Данаил Вълов не пожела да отговори на въпросите, като дори катастрофира и счупи врата на колата си в опит да избяга от местопроизшествието.

Екипът на "Господари на ефира", обаче не се отказва и отиде да го търси в офиса на семейната му фирма. Там се сблъскаха с арогантното поведение на охранителите, които яростно пазеха Данаил Вълов от неудобните въпроси на репортера Дани Йорданов.

Вижте видеото ТУК