Румънски тираджия е ранен след сблъсък с камиона на 39-годишен плевенчанин

Плевенчанинът е напуснал местопроизшествието и впоследствие е установен от служители на ОДМВР - Плевен

Два товарни автомобила са се сблъскали тази нощ на пътя Плевен – Русе, в района между селата Масларево и Пейчиново. Пострадал е водачът на единия автомобил. Произшествието е станало около 00,20 ч.

По първоначална информация при разминаване са се сблъскали движещият се в посока от Плевен към Русе товарен автомобил «Ивеко», с румънска регистрация, управляван от 29-годишен румънски гражданин и насрещно движещ се товарен автомобил «Даф», управляван от 39-годишен мъж от Плевен. В резултат на това е пострадал водачът на румънския автомобил. Първоначално той е бил откаран в болницата в гр. Бяла, след което е транспортиран във великотърновската болница с фрактура на ръката, без опасност за живота.

Водачът на другия автомобил е напуснал местопроизшествието и впоследствие е установен от служители на ОДМВР - Плевен. Двамата са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, пробите са отрицателни. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.