Кеч звездата Русев седна на диванчето на Слави

Вече 13 години живее в Америка, като в началото бил бояджия, а един ден останал на улицата.

В "Шоуто на Слави" гостува звездата на световната кеч федерация – кечиста Русев. Той разказа пред гологлавия шоумен, че да бъде част от Кеч федерацията (WWE) било негова фикс идея от детството. В България тренирал различни спортове като джудо, карате, академично гребане, занимавал се с фитнес и натрупал мускулатура.

Вече 13 години живее в Америка, като в началото бил бояджия, а един ден останал на улицата. Последвали отново работа в строителството, в пицария, като таксиметров шофьор и дори охранител на стриптийз бар. Следвайки мечтата си, Русен отива в Лос Анжелис, където смята, че не може да няма кеч. Три години учи в специално училище, пробва се в кеча и го харесват, а следват още три години в училище във Флорида и едва тогава идва неговият дебют. Поради естеството на спорта, Русев сменя образите – в началото е българин, после представя Русия и сега отново е българин. Запазена марка са му думите: „Русев удря, Русев мачка!“, които понякога казва на български. „Не разбират, но винаги ме питат“, каза Русев и се пошегува, че това е неговият начин да учи американците на български.

Русев разказа за съпругата си Лана, с която първо имат само професионални отношения – тя е негов мениджър. Лана е родена в Америка, но е учила 12 години в Латвия и затова, когато я довел в България, много неща й се сторили познати и близки. Пловдивчанинът не се ограничил само да й показва забележителности, но и я завел в пловдивско село да дои крави,… „да се докаже“.

По думите на Русев, от България му липсват родините и близките, спомените от детството. В родината нещата уж изглеждат по-нови, докато не ти се наложи да влезеш в тоалетната на полицейското, сподели гостът. А наблюдението си направил, докато чакал два часа, за да му бъде сменен паспортът…

Българинът в момента се радва на огромна популярност, снимал е и първия си филм.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен