Специално изпращане за Невяна Владинова за Европейското

С помощта на уредите в залата беше изписан надпис с пожелание за успех в Гуадалахара

Българските грации заминаха днес за Европейското първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в испанския град Гуадалахара от 1 до 3 юни. На евросцената родината ни ще бъде представена от девойките Татяна Воложанина, Анна Келман и Елизабет Йовчева, женският ансамбъл (Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова) и представителките ни в индивидуалната надпревара при жените Невяна Владинова и Катрин Тасева. 

"Мисля, че имах достатъчно време да изработя съчетанията си, да се чувствам по-сигурна в тях и да вярвам, че мога да ги изиграя”, добави Владинова, която пропусна голяма част от състезанията в началото на сезона, за да се възстанови напълно от контузия.

На последната тренировка преди заминаването, която се проведе вчера в залата на стадион “Раковски”, Владинова и Тасева бяха изпратени по специален начин от останалите трениращи в залата момичета. С помощта на уредите в залата беше изписан надпис с пожелание за успех на двете в Гуадалахара, пише sportal.bg.