Любо Киров с нов албум и клип към пилотния сингъл “Още от теб” (Видео)

Албумът е създаден в дома на плевенчанина само за 4 дни

Любо Киров представи новия си албум "Както преди" и пилотния видео сингъл "Още от теб". 

"Направихме неща в този албум, които ме накараха да се чувствам като 20-годишен младеж и затова го кръстихме “Както преди”. Това не означава стари песни, изпълнени наново, а представя младежкия ентусиазъм, с който работихме всички. Минаха доста години, в които се доказа, че ако някой обича да прави нещата честно, така, както смята за правилно, той ще остане във времето!”, сподели Любо Киров.

Видеото, дело на режисьора Кирил Киров-Кико и оператора Андрей Андреев, е заснето при параклиса на язовир Пчелина. Екипът е избрал именно тази локация, за да бъде предадено емоционалното послание на песента, което Любо обобщава така: "Всеки човек носи истината в себе си. Важно е обаче да не се страхува да разказва за нея!"

Албумът е създаден в дома на Любо Киров само за 4 дни. "Както преди" включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите „Още от теб” и „Целият живот си ти” и една радио версия на „Още от теб”) и се издава и разпространява на физически носители (CD и червен винил) и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс с медийната подкрепа на БГ Радио и City Radio & TV.