Възможност за плевенските ученици да участват в конкурса "Спортувай с послание"

Конкурсът на асоциация "Докосни дъгата" и спортното министерство е към проекта "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние"

Днес, 11 юни, стартира конкурсът "Спортувай с послание" към проекта на асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта: "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние"  по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г..

Условия за участие:

• В конкурса могат да участват всички желаещи на възраст от 15 до 19 години.
• Направете снимка, подчинена на темата спорт и напишете вашето послание към нея.
• Изпратете снимката с послание на лично съобщение до фейсбук страницата на "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" или на email: [email protected], като напишете името и годините си, както и училището, в което учите.
• Вашата снимка с послание ще бъде качена веднага на страницата на проекта във Фейсбук, след което вие ще можете допълнително да си я популяризирате.
• Авторите на трите снимки с послания, събрали най-много харесвания, ще бъдат наградени.
• Крайният срок за изпращане на снимките е до 23:59 ч. на 30 август 2018 г. Награждаването ще е през септември в Министерството на спорта.

Бъдете активни и иновативни!
Очакваме снимките ви!
Спортувайте с послание!

Проектът "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г. обхваща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а сред основните му акценти са темите "Насърчаване на здравословен начин на живот", "Превенция на различните форми на зависимости" и "Превенция на агресията сред младите хора". Проектът цели изграждане на социално отговорно поведение сред младежи на възраст 15-19 г., развитие на самочувствие, самоувереност, работа в екип и други умения за справяне с трудности. Той предвижда прякото включване на 160 младежи на възраст 15-19 г., от които 20 младежи в неравностойно положение и 1000 младежи непряка целева група, от община Плевен, община Шумен, община Варна и община Кърджали.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"