Спартак (Плевен) може да остане без спонсор?

Иван Динов постави ултиматум на опозицията и заплаши да напусне

Спонсорът на Спартак (Плевен) Иван Динов обяви пред Sportal.bg, че дава срок от десетина дни на групичката от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, да представи своя план за развитие на клуба и да поеме нещата в свои ръце. Босът на плевенчани, който е подложен на непрестанни нападки през последните месеци, гарантира, че ако въпросните радетели за светлото бъдеще на Спартак предложат по-добра алтернатива от тази, която той може, веднага ще сдаде управлението на клуба.

"Нямам нищо против тази групичка от четирима-петима души, т.нар. „тиха опозиция“, която преди двайсетина дни в прав текст ме попита кога ще си тръгна от Плевен, да застане начело на клуба и да поеме неговото управление, стига да представи по-добра алтернатива от моята. Ето, давам й срок от десетина дни да представи своите възгледи за развитието на клуба, стратегията и планът, който ще следват, целите, които ще гонят, бюджетът, който ще осигурят, и пр.“, заяви пред Sportal.bg Динов.

"Аз искам Спартак (Плевен) да се развива. Клубът ще чества догодина своя вековен юбилей и му желая най-доброто, така че, ако тези хора могат да го подсигурят, както твърдят непрестанно, нека заповядат. Но ако нямат идеите и ясната визия за постигането на дадените цели, нито ще оставя клуба да потъне навръх 100-годишния си празник, нито пък ще предам хората от Община Плевен, към които съм поел ангажимент“, допълни още финансовият благодетел на плевенчани.