Георг Спартански поздрави Русия за перфектната организация на Световното

Кметът на Плевен видя на живо звездите на Бразилия и Уругвай - Неймар, Коутиньо, Суарес и Кавани

Кметът Георг Спартански е останал с отлични впечатления от организацията на Световното първенство по Футбол в Русия. Това сподели той на профила си във Фейсбук.

"Благодарение на любезната покана на колегите от Ростов на Дон, с които ни свързват 55 години приятелски отношения, аз и кметове от други чуждестранни градове-партньори имахме привилегията да посетим Ростов в дните на първенството, да се потопим в уникалната атмосфера, да видим прекрасния стадион "Ростов арена", да видим на живо звездите на Бразилия и Уругвай - Неймар, Коутиньо, Суарес, Кавани... Домакините се справиха с организацията перфектно - поздравления! Благодарим им от сърце за поканата да съпреживеем този уникален празник!", споделя Георг Спартански.

"Това, което стотиците хиляди запалянковци, посетили Русия видяха, а аз знам отдавна е, че руснаците са гостоприемни, сърдечни и доброжелателни, че за тях бе въпрос на чест и гордост да покажат на гостите своята държава, градове и постижения. Дори и най-предубедените , посетили Русия видяха, че там не ядат хора и по улиците не бродят мечки. Какво искам да кажа с всичко това - по-добре веднъж виж, отколкото 100 пъти да чуеш! И никога не отблъсквай ръка, подадена ти приятелски!", допълва кметът на Плевен.