Зов за помощ: 33-годишният Георги е с мозъчен тумор, нуждае се от средства за лечение

Tурските лекари прогнозират двугодишно лечение

33-годишният Георги Гергов от Червен бряг се нуждае от нашата помощ. Младият татко е с мозъчен тумор и се нуждае от средства за лечение. Повече по темата научаваме от неговата сестра Десислава.

"Аз и моето семейство имаме нужда от подкрепа, за да може моят прекрасен брат, който съвсем скоро навърши 33 години, да продължи да живее. Преди 6 години той беше диагностициран с тежката болест "Мозъчен тумор". След хирургическа намеса, туморът беше отстранен и той се възстанови напълно. Последваха щастливи години, в които се радваше на своето малко слънчице, прекрасната си 8-годишна дъщеря и на своята красива съпруга. Миналата година след профилактичен преглед, ние отново за съжаление чухме тежката диагноза, туморът се беше върнал", разказва Десислава.

"През последната година брат ми премина редица процедури на лъчетерапия и химиотерапия в България. За съжаление те не дадоха резултат и преди месец се установи наличието на нови два тумора и разрастването на основния. Решихме, че е време да потърсим и медицинско мнение и лечение в чужбина. След консултация в турска клиника в Истанбул, за брат ми дават надежда, но лечението е финансово непосилно за нашето семейство. Първата част от него ще успеем да самофинансираме, но за останалата ще разчитаме на всички добри хора с големи сърца. Всеки месец ще са ни нужни 5000 евро/10 000 лева за химиотерапия. Турските лекари прогнозират двугодишно лечение. Сумата, от която се нуждаем е 120 000 евро. Дори само един лев, само едно евро са достатъчни да вдъхнат вяра и надежда. Нека всеки, който желае помогне, кой с колкото може. Капка по капка - вир става! Помогнете на брат ми да отгледа малката си дъщеря, да бъде до нея в най-щастливите й детски години", споделя Деси Гергова.

Дарителска сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG70STSA93000025463076
BIC: STSABGSF
Георги Валентинов Гергов

PayPal: http://paypal.me/GeorgiGergov85