Неви Владинова на родна земя: Чувствам се много по-уверена и сигурна в себе си

"Постигнах това, което исках, определено за етапа", сподели плевенчанката

Невяна Владинова се завърна на родна земя след състезанието от Световната купа в Минск. Красивата плевенчанка завоюва сребърен медал със съчетанието си с лента, 10 стотни не й достигнаха за бронз на бухалки, а на обръч завърши на пета позиция.

"Самото състезание беше много спокойно, аз много харесвам да ходя там. Постигнах това, което исках, определено за етапа. Това е най-сполучливото състезание за сезона. Чувствам се много по-уверена и сигурна в себе си", сподели Владинова пред bTV за представянето си в Минск.

Българската гимнастичка добави, че не е мислела за медалите, а единствено да свърши това, което ѝ е заложено в съчетанията. Невяна останала доволна от оценката си на бухалки, въпреки че малко не ѝ достигна за медал и в това съчетание.

Родната състезателка е категорична, че добрият резултат в беларуската столица й дава увереност преди световното първенство по художествена гимнастика в София от 10-и до 18 септември.

За форума Владинова призна, че състезанието пред родна публика е далеч по-отговорно за състезателките, но именно това им дава сила да се справят. Българката не скрива, че у дома е много по-емоционално за гимнастичките да се състезават и е мотивиращо да излязат пред родна публика