Плевенчанин вече е част от "Тутурутка", дебютира в Летния театър този вторник (Видео)

Все още има билети за спектакъла на култовите комици в Плевен

Плевенчанинът Тихомир Маринов ще направи своя официален дебют като част от състава на "Тутурутка" в родния си град. Този вторник познатият на мнозина като DJ Тrexx ще излезе на сцената на Летния театър редом до култовите комици, за да спомогне за доброто настроение на своите съграждани.

Тихомир живее във Варна и от години се изявява в музикалните и артистични среди. Именно покрай работата си се запознава със своите кумири от "Тутурутка", а с течение на времето започват да осъществяват и съвместна дейност, работейки над различни проекти. Отличното взаимодействие помежду им води до това, че получава покана да се присъедини към екипа им и така във вторник ще го видим с Венци Куцаров, Иван Чешмеджиев, Милен Минков и Васил Василев на голямата сцена в родния Плевен. Признава, че за него това е огромна чест и отговорност, като обещава на плевенчани да даде всичко от себе си, за да бъде шоуто перфектно и незабравимо.

Неофициалният дебют на Тихомир Маринов като част от "Тутурутка" видяхме преди дни. Малко преди спектакъла си в Летен театър "Кайлъка", шоумените заснеха специално видео за плевенските си фенове, в което Тишо влиза в ролята на студент от Медицинския университет.

Както вече писахме, "Тутурутка" ще представи новата си програма, по-смешна отвсякога, както и новия си летен хит – песента "Ше те лайкна". В програмата ще има и анимация с награди за публиката. Шоуто ще се състои в Летния театър на 4 септември, вторник, и е с начален час 20,30.

Билети се продават в търговската мрежа на "Ивентим" и в антикварна книжарница "Халил Джубран" на ул. "Васил Левски 137" /на "Старата главна" срещу магазин "Теодор"/. Те са на цени от 10, 15 и 20 лева. За допълнителна информация: 0885 91 30 91