Плевен ще бъде домакин на бизнес конференцията "Анатомия на Бизнеса"

Събитието цели да привлече млади проактивни хора, предприемачи, бизнесмени, студенти и ученици

Както вече писхаме, на 29-ти септември в град Плевен ще се проведе най-значимото събитие на JCI България за 2018 година – конференцията "Бизнес Анатомия". Домакин и партньор на събитието е Медицински университет – Плевен.

Програмата започва от 9:00 часа и ще продължи до 18:30.

"Спряхме се на темата "Анатомия на Бизнеса" поради няколко причини. На първо място искаме нашата тема да показва нещо характерно за мястото, където ще се проведе националната конвенция, а Плевен е известен със своя Медицински университет и неговите възпитаници прославят града в много области. Освен това медицината е сфера, в която се наблюдават все повече иновации, а това е цел, която си поставя всяка организация, всеки бизнес – да бъде иновативен. Другата причина да изберем тази тема е, че винаги се стремим към оригиналност, към нещо ново, нещо различно, име, което определено ще събуди интерес", сподели организаторът на събитието Георги Прусийски - президент на JCI Плевен.

"Искаме да покажем, че бизнесът може, а и трябва да функционира като един цялостен и завършен организъм. Бизнесът е една съвкупност от звена и за да функционира той правилно, всички негови части трябва да работят заедно", допълни Прусийски.

В програмата са включeни различни бизнес лекции и workshop-и. Целта е да бъдат привлечени посетители от региона и страната, а и не само. Конвенцията ще бъде място, на което ще могат да се срещнат различни организации от региона, които имат общи цели и възможност за съвместно сътрудничество.

"Събитието цели да привлече всички млади проактивни хора, предприемачи и бизнесмени, както студенти и ученици, които искат да научат повече за бизнеса", обобщи Георги Прусийски.

Регистрация за събитието може да направите на: www.nationalconvention.jci.bg

За да четете регулярна информация и полезни новини относно конвенцията и лекторите, посетете страницата на събитието във Фейсбукhttps://www.facebook.com/events/772496609804889/

Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с организаторите на тел. 0878735795 или e-mail: [email protected]

Кои ще бъдат лекторите?

Невен Дилков - предприемач и инвеститор със световен опит. Основател на Neterra (https://neterra.net) - голям Европейски Телеком. Основател на NetIX - етернет услуга на световно ниво и пазар. Основател е и на редица други компании и продукти със световно признание и успехи. Активен участник в българското стартъп общество както като инвеститор, така и като ментор.

Александър Дурчев  - основател и СЕО на All Channels Communication Group (ACCG). Преподавател е в Американския университет в Благоевград, в СУ „Св. Климент Охридски“ и лектор на редица български и международни форуми. All Channels Communication Group пораства от PR агенция до най-голямата независима комуникационна група, като днес част от групата са  All Channels | Advertising, All Channels | PR, All Channels | Media, All Channels | Interaction и All Channels | Activation. В началото на 2018 г. компанията отвори свой офис във Виена, Австрия. ACCG е носител на стотици български и международни отличия в сферата на PR, реклама, дигитални комуникации, бизнес развитие и управление на човешките ресурси.

Групата е комуникационен партньор на Avon, Philips, Discovery Channels, Raiffeisen Bank, Heineken Bulgaria, Jameson, Kaufland, Decathlon, Европейската комисия, DM, JDE, The Mall, LG, BASF, Mastercard, „Оргахим“ и др.

Туньо Заферизпълнителен директор на pCloud – компания за облачни услуги за съхранение на данни, конкурираща се с продукти на Google. Той има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите, участвал е в проекти като МТелеком, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations и др.

Темелко Дечев - главен изпълнителен директор на Prosperamo. Компания, която помага на фирми и корпорации да се развиват преодолявайки критични пропуски и скритите възможности за експанзия и разтеж, чрез трите си ключови подразделения: Просперамо Prosperamo Legal (Правна кантора), Prosperamo Strategy (отдел Продажби и Бизнес развитие) и Prosperamo Academy. Темелко е и основател и CEO на ExpandX, маркетинг агенция предоставяща digital, creative и web решения за местни и чуждестранни бизнеси. Също така той е и Бизнес Съветник в няколко Блокчейн (крипто валути) проекта.