Теди Кацарова, Дичо и RDMK представят песен срещу агресията в училище в СУ "Иван Вазов" - Плевен

"Агресия" е създадена специално за проекта "Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние"

Както вече информирахме, тази неделя Плевен ще бъде домакин на I-ви плувен турнир по проект „Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние“ на Министерство на младежта и спорта и Асоциация „Докосни дъгата“. Спортната проява ще се проведе на 16 септември от 9,00 часа в Общинския плувен комплекс.

Редица официални гости се очаква да уважат събитието, а след приключване на турнира победителите ще бъдат наградени с медали. Ще бъде избрана и личността, която да получи купата на „Докосни дъгата” за съпричастност.

Организатори на проявата са ММС, асоциация "Докосни дъгата", плувен клуб "Invictus" и СУ "Иван Вазов" - Плевен.

След края на спортното мероприятие, за доброто настроение на малки и големи ще се погрижат Теди Кацарова, Дичо и RDMK /Rudi, Duli, Muden & Kukusheff/, Съвместно с тях асоциация “Докосни дъгата“ създаде песен и клип, насочени към агресията в училище и на улицата. В Плевен популярните изпълнители за първи път ще представят проекта пред публика и очакват всички свои почитатели в 12,00 часа на футболното игрище на СУ "Иван Вазов". Входът за предпремиерата на песента "Агресия" е свободен!