Народният представител Владислав Николов поздрави жителите на Пордим за празника на града

Депутатът бе гост на тържествата

"В 41 годишната си история като град Пордим пази много спомени, но и за миг не спира да генерира идеи и надежди. И когато тези обществени очаквания намират безрезервна подкрепа в лицето на местната, а и на държавната власт, то няма по-сигурен гарант за успешната им реализация.”, каза народният представител Владислав Николов, който бе гост на тържествата по повод празника на града.

Заедно с кмета на Пордим Детелин Василев и областният управител Мирослав Петров той преряза лентата на новия комплекс „Парка със самолета”, който разполага с обособени площадки на стрийт финтес, площадка с детски катерушки за деца до 10 години, кът за игра на карти и шах, две маси за тенис и реновирана площадка за мини футбол и тенис на корт.

"За да се поздравим днес, дължим благодарност на нашите предшественици. Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и да подреждаме града, който сме избрала за създаването на дом и семейство. Като кмет на Община Пордим, днес в четвъртия си мандат, имам смелостта и увереността да се изправя пред вас и да ви погледна в очите със самочувствието на добре свършена работа, но и с предизвикателството и отговорността за недовършеното. Моите мечти са като вашите – Пордим да става все по-добро място за живеене!Нека си пожелаем здраве и благоденствие. Нека Свети Димитър ни донесе увереност и кураж! Съдбата на Пордим е наша съдба!”, каза кметът на община Пордим Детелин Василев.

Тържествата за празника на града продължиха с концерт в салона на читалището, където на сцената се срещнаха талантът на  възпитаниците на училището по хореография „Св.Св.Кирил и Методий” в Пордим и опитът на популярния и обичан изпълнител на български фолклор Илия Луков.