Спартак с призив към феновете отново да напълнят зала "Балканстрой": Подкрепата ви е безценна!

Готови сме да изнанадаме скептиците и да изковем победа срещу Балкан, съобщиха от клуба

След отличния старт на сезона в НБЛ, единственият плевенски представител във висшите лиги - БК Спартак, приема в събота, 3 ноември, от 18:00 часа в "Балканстрой" един от предварително сочените за фаворити тим на Балкан (Ботевград).

"Готови сме да изнанадаме скептиците и да изковем победа. Призоваваме всички наши верни фенове в залата! Подкрепата ви е безценна!", написаха от клуба на официалната си страница във Фейсбук.

Както вече информирахме, билетите за мача са в предварителна продажба и се доставят до адрес безплатно /поръчката се прави на официалната страница на клуба във Фейсбук/. Можете да закупите и картичка на любим играч на цена от 2,00 лева, като всеки един лев отива в подкрепа на децата от школата.

Припомняме, че Спартак надви Ямбол и Черно море Тича в последните си два двубоя, а сега играчите са готови да докажат амбиците си в този шампионат, както и да зарадват феновете с нова победа.

Искрен Манолов, Станимир Русев и Петър М. Петров са определните съдии за двубоя в Плевен. Дежурен представител ще е Борислав Пелтеков