Пак нарушители на пътя: Двама пияни и един дрогиран шофьор

Крими

05-11-2018, 10:00

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Образувани са бързи производства

На 2 ноември в 21:55 часа в село Глава при проверка на лек автомобил "Опел Астра" е установено, че 20-годишен от село Чомаковци е под въздействието на наркотични вещества, /амфетамин и марихуана/. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомен е дежурен прокурор при РП - Червен бряг. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343 б, ал.3 от НК. Работа продължава разследващ полицай.

На 3 ноември в 21:48 часа в град Червен бряг на улица "Софроний Врачански" е проверен лек автомобил "Ровър 214". Техническо средство е показало, че водачът – 44-годишен от София е зад волана с 1.73 промила алкохолна концентрация.  Издаден е талон за медицинско изследване. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е прокурор.  За престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК работа продължава разследващ полицай.

На 3 ноември в град Плевен на улица "Митрополит Климент" при проверка е установено, че 56-годишна от Плевен управлява  лек автомобил "Фиат Пунто" без регистрационни табели, с концентрация на алкохол в издишания въздух 1,63 промила. Съставен е акт и е издаден талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.