20 дни до голямата награда от 50 000 лева в Лотарията с касови бележки

Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември 2018 г., малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 388 млн. лв., а средно един участник регистрира по около 370 касови бележки. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември 2018 г., малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5800 последователи и 5350 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 19 ноември в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп с впечатляващи показатели.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.