Бизнес и институции се срещат днес в Плевен

Инициативата ще се състои в Арт център - Плевен

Дискусия „Среща на бизнеса в Плевен и региона” ще се проведе в града ни днес, организатори са „Капитал”, в партньорство с ICT Media и със съдействието на Община Плевен. Инициативата ще се състои в Арт център - Плевен, Градска градина, ул. „Дойран” 83, гр. Плевен.

Акцентите по време на срещата ще са: "Планове за развитие на Плевен - какво предстои следващата година"; "Недостатъци за преодоляване и необходими инвестиции"; "Силни и слаби страни на града"; "Потенциал за развие на региона и възможността за съвместни действия с Ловеч"; "Диалогът с бизнеса, модели и насоки за промяна"; "Ролята на медицината в бъдещето и имиджа на Плевен"; "Потенциални икономически области за бъдещ ръст".

Участници в инициативата са: Георг Спартански, кмет на Община Плевен; Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч; Алис Мъгърдичян, управляващ директор на „Регионален фонд за градско развитие” АД; Стела Христонева, регионален мениджър - Цeнтрална Северна България, Корпоративни продажби, Vivacom; Магдален Димитров, собственик на Desizo Monni; Димитър Влаевски, адвокат в Адвокатско дружество „Стоянов и Цекова” в сътрудничество с Schönherr Rechtsanwälte, Austria.

Форумът в Плевен е част от поредица подобни инициативи, проведени тази година в Бургас, Варна, Габрово и Стара Загора.

Подробната програма е достъпна на: https://events.ictmedia.bg/event/102#schedule

Регистрацията е задължителна: https://events.ictmedia.bg/event/102/registrationСнимка на Деня

Щрихи от Плевен