Класикът от Койнаре Сашо Роман възроди един от най-големите си хитове (Видео)

Винаги, когато съм на участие я изпълнявам по няколко пъти, затова реших да ѝ направя ново видео, сподели незалязващият певец

Обичаният изпълнител Сашо Роман възроди един от най-големите си хитове. Песента "Оф, оф" е вече с нов видеоклип и вече можете да го гледате в ефира на Фен ТВ, както и в официалния канал на медията в YouTube.

„Песента ми „Оф, оф“ е една от най-емблематичните за мен парчета. Винаги, когато съм на участие я изпълнявам по няколко пъти, затова реших да ѝ направя ново видео“, разказва талантливият певец от Койнаре.

Във видеоклипа към "Оф, оф" Сашо Роман разказва за любовта си към млада девойка, в ролята, на която е водещата на предаването "Зона за поздрави" по Фен ТВ – Гергана Петрова.

"Обожавам песните на Сашо Роман. Първоначално присъствах на снимките на клипа за да направя интервю на Сашо Роман, но след това той ми предложи да взема участие в него и стана много спонтанно. Изключително много уважавам неговото творчество и съм му голяма почитателка. За мен беше чест и удоволствие да се снимам във видеоклипа“, добавя харизматичната Гери.