"Докосни дъгата" с грамота за Дарин Великов за oтдаденост и активно участие в каузите на асоциацията

Тази събота в зала "Балканстрой" ще отбележим 60-годишнината на една от легендите на плевенския баскетбол

В събота се очаква истински спортен празник за плевенчани. От 18.00 ч. Спартак приема в зала "Балканстрой" лидера в НБЛ Левски Лукойл, като освен баскетбол на високо ниво, зрителите ще станат свидетели и на много емоционални моменти.

Както вече писахме, преди началото на двубоя ще бъде отбелязана 60-годишнината на една от легендите на плевенския баскетбол Дарин Великов. Той ще бъде почетен от федерацията и Спартак, а специална грамота ще му бъде връчена и от д-р Денислава Ангелова, председател на Асоциация "Докосни дъгата", която помага на децата с диабет.

Дарин Великов подкрепя каузите на асоциацията от самото й създаване. Ето защо една от най-уважаваните, утвърдени и награждавани неправителствени организации в България ще почете своя ментор с първата грамота за "Отдаденост и активно участие в обществените каузи и дейността на Асоциация "Докосни дъгата".

От асоциацията готвят изненада и за треньора на спартаклии Александър Дяковски, който празнува рожден ден на 15 декември.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково