Аплодисменти на крака за големия Дарин Великов (Видео)

В зала "Балканстрой" бе почетен 60-годишният юбилей на една от легендите на плевенския баскетбол

Преди днешната победа на Спартак над Левски Лукойл в зала "Балканстрой" бе отбелязан и 60-годишният юбилей на една от легендите на плевенския баскетбол Дарин Великов. Той получи плакети от Спартак и БФБ в лицето на Георги Глушков, както и грамота за отдаденост и активно участие в обществените каузи и дейността на Асоциация "Докосни дъгата" от д-р Денислава Ангелова. Зам.-областният управител Татяна Божинова също поздрави Дарин Великов и му връчи графиран знак на град Плевен.

В краткото си слово Дарин Великов благодари на семейството си, на съдбата, че му е дала шанса да работи със страхотни баскетболисти, както и на всички треньори от началото на своята кариера.

"На много хора трябва да благодаря, но нямам възможност да го направя поименно. Всичко това щеше да бъде безсмислено по една-единствена причина - ако вас ви нямаше! Голямо благодаря!", каза Дарин Великов, с което изправи на крака стотиците зрители в зала "Балканстрой" и провокира бурните им аплодисменти и скандирания на името му.

Видео: Иво Бетовски