Mладият плевенски поет Пламен Димитров представя “Такъв ли пожела да бъдеш?"

Това е втората му стихосбирка

“Такъв ли пожела да бъдеш?” е заглавието на втората стихосбирка на младия плевенски поет Пламен Димитров. Датата, която избра за официален старт на книгата си е 13 декември. За корицата плевенчанина е работил с Елвира Тихомирова, а илюстрациите които съпровождат стихотворенията в “Такъв ли пожела да бъдеш?” са дело на Емил Недялков. Главен редактор на стихосбирката е Анастасия Мавродиева.

Интересът по творбите на Пламен Димитров не е никак малък, а дори напротив - негови читатели може да открием от всички възрастови групи. Заради начина и стила му на писане, още преди няколко години, когато излезе и първата му стихосбирка “Душата ми е чиста”, го определят като наследника на Яворов. Книгата му се нарежда сред най-продаваните заглавия за 2015-та година и получава подкрепата на известни личности в страната, сред които Миро, Анелия, Камелия, Цветелина Янева, Галин, Галена и още много.

Дали "Такъв ли пожела да бъдеш?" ще надмине успеха на “Душата ми е чиста”, Пламен Димитров казва: "На този въпрос не мога да отговоря. Мога да кажа че много се постарахме аз и хората, с които работих по тази стихосбирка. Вложили сме сърцата и душите си, а когато правиш нещо, именно по този начин, то се усеща и хората го виждат!"