Ивет Горанова стана носител на "Спортен Икар" в категория "Впечатляващо представяне"

Министър Кралев пожела на всички спортисти и на техните треньори да бъдат здрави и да няма контузии

Поредно признание за Ивет Горанова! Тя стана носител на "Спортен Икар" в категория "Впечатляващо представяне" на Годишните награди на фондация “Български спорт” Спортен Икар 2018.

На церемонията бяха отличени със специални призове на Българския олимпийски комитет спортисти, деятели, треньори, заслужили ветерани в спорта, журналисти, както и медалистите от Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес.

"Изпращаме може би най-силната си година от много време насам. Затова искам да изкажа своята огромна благодарност към всички спортисти и техните треньори, които достойно защитаваха честта на България. Огромни комплименти и благодарности на всички ветерани, които продължават да са близко до спорта и да са вдъхновение за младите ни таланти“, каза Кралев и се поклони пред всички наградени днес спортисти. 

В заключение министърът пожела на всички спортисти и на техните треньори да бъдат здрави и да няма контузии, за да могат по същия начин да прославят името и честта на България.

В церемонията по награждаването взеха участие още председателят на БОК Стефка Костадинова и заместниците й Любо Ганев, Йорданка Благоева, Красимир Инински, проф. Пенчо Гешев, председателят на фондация „Български спорт“ Николай Божинов, изпълнителният директор на Фондацията Цено Ценов и членове на Управителния й съвет и Изпълнителното бюро.