В Плевен организираха младежко парти за над 150 деца от социални институции

Огромна радост се заформи при появата на Дядо Коледа сред децата

Младежко парти за над 150 деца от социалните институции от Плевен и областта се проведе в култовия клуб "Анаконда" град Плевен. 

В началото децата бяха поздравени от г-жа Петя Василева, зам. председател на общинския съвет в Плевен, г-н Христослав Михайлов - общински съветник, собственика на клуб "Анаконда" г-н Стоян Томов, председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, който предаде и специални поздравления от името на народния представител г-н Владислав Николов към децата и ръководителите.

За доброто настроение на децата се погрижиха младите изпълнители Христо Генов и Людмил Калоянов, както и Селим Миров, участник от предаването "Гласът на България".

Огромна радост се заформи при появата на Дядо Коледа сред децата, които освен празнична почерпка и страхотна музика от професионалните диджеи на клуб "Анаконда", получиха от общинските съветници и собственика на клуба подаръчни торбички с много лакомства.

"Благодаря много за доброто с което обградихте децата в нужда и им подарихте незабравимо изживяване", каза председателят на Сдружението Слави Михайлов. "Така националната инициатива "Коледа за всяко дете" дава смисъл на всички нас, когато правим добро за всяко дете!"