Пъстри коледни послания на ученици от СУ "Иван Вазов" - високо оценени в конкурс

За цялостно представяне на учениците от СУ”Иван Вазов” бе присъдена и колективна грамота

За поредна година ученици от СУ "Иван Вазов" участваха в общинския конкурс за детско литературно творчество, рисунка и картичка на тема "Моето коледно послание". Конкурсът се организира за шестнайсети път от Центъра за работа с деца и Община Плевен.

"И за пореден път нашите участници заеха призови места. За най-добра бе оценена рисунката на Кристина Димитрова Станева от 7б клас, заела първо място. Второто място също е за нас – Елизабет Иванова Атанасова – 5б клас. Поощрение заслужи и Полина Ангелова Петрова от 5а.

Журито реши, че коледната картичка с най-силно и впечатляващо послание е на Преслава Венциславова Прокопова от 6г и я класира на първо място. Ивана Антонова Транколова от 6а е отличена на второ място. Получихме и две поощрения в раздел „Коледни картички” – те са за Стефан Калинов Станчев от 5ж и Габриела Хрисия Искренова Илиева от 6г клас.

За цялостно представяне на учениците от СУ”Иван Вазов” бе присъдена и колективна грамота – признание за старанието иуменията на всички наши ученици, участвали в надпреварата, и за техните преподаватели", съобщават от училището.

Преподавателите по изобразително изкуство Росица Симова и Клаудия Черакчиева поздравяват своите ученици и им пожелават незабравими преживявания в сферата на това изкуство и още много награди. Те, заедно със своите талантливи ученици, отправиха коледен поздрав към всички ученици на "Вазов"Ю и с рисунките и коледните картички, подредени в училищната изложба.