Футболен талант с плевенски корен тренира в Барселона, учи с един от синовете на Меси

Родният футболен талант Раян Хадживарнава, който е на 6 години, от септември месец е в школата на каталунците

Българче  тренира в Барселона и учи заедно с един от синовете на мегазвездата на световния футбол Лионел Меси, съобщава БЛИЦ Спорт

Родният футболен талант Раян Хадживарнава, който е на 6 години, от септември месец е в школата на каталунците и впечатлява треньорите със завидни умения с топка в крака. Майка му е плевенчанка, омъжена за кипърец. Маринела Томова и съпругът й имат още двама прекрасни синове - 15-годишният Ставрос, който е тенисист, и 12-годишният Николас, също футболист.  

Раян е най-малкият в семейството. Учи заедно със сина на Меси - Тиаго. В класа им в "The British School of Barcelona Castelldefels" има и други деца на звезди от Барселона. Българчето е съученик и с наследника на Луис Суарес. Както е известно, Меси има три деца - Тиаго, Матео и Чиро. 

"Меси и жена му Антонела са много земни хора, познаваме се и често се виждаме. Когато може, Лео води и прибира Тиаго от училище. Идва и на родителски срещи. Всички знаят колко голям футболист е. Наистина е страхотен човек, вътрешната му красота го прави много повече от други звезди. Неслучайно всички деца искат да приличат на Меси. В училище всички му се радват", разказа Маринела Томова, която е родом от Плевен.