Илия Милушев: Това, което прави д-р Денислава Ангелова е пример за младото поколение

Съветникът по сигурност и отбрана на президента на Република България поздрави плевенчанката от името на държавния глава

Илия Милушев, съветник по сигурност и отбрана на Президента на Република България, поздрави от името на държавния глава Румен Радев д-р Денислава Ангелова по повод приза, връчен й от Центъра за мир "Перес" в Израел.

"За мен е чест и привилегия да предам поздравите на г-н президента Румен Радев за тази престижна международна награда на Центъра за мир "Шимон Перес". Дългият списък, който всички ние чухме е изключително впечатляващ. Това, което прави д-р Ангелова е пример за младото поколение, пример за нейните връстници с какво чувство за отговорност трябва да се отнасят към настоящето и бъдещето, защото бъдещето е преди всичко тяхното бъдеще. Бъдещето на страната са децата, но за това бъдеще трябва да се работи сега. И това, което д-р Ангелова прави, нагледно го илюстрира", посочи Илия Милушев.

Той изтъкна заслугата на д-р Ангелова за инициативата с гвардейските отряди и увери, че президентът и администрацията му ще продължат и за в бъдеще с подкрепата си.