Зарадваха деца от бедни семейства в община Плевен с част от даренията за Дисевица

Пренасочването на дрехи и обувки и за деца в нужда от други населени места е истинска радост

Деца от семейства в нужда с нисък социален статус от населените места на територията на община Плевен получават безвъзмездно дрешки и обувки. Те са част от пристигналите дарения в помощ на малчуганите от ДГ „Вит” в с. Дисевица.

Пренасочването на дрехи и обувки и за деца в нужда от други населени места е истинска радост, сподели кметът на село Върбица, община Плевен г-н Леонид Балинов, който получи топли дрехи, обувки и играчки за над 90 деца от село Върбица. Кметът на село Дисевица г-н Пламен Бешков също е щастлив, че много деца ще могат да бъдат облечени в студените зимни дни.

Днес бяха зарадвани с топли дрехи, обувки и играчки и децата от село Градина. "От името на кмета на село Градина г-н Марин Петров, директорката на училището и директорката на детската градина получихме огромни благодарности за навременната помощ. Ние споделихме, че всичко това е възможно благодарение на всички добри хора от цяла България и зад граница, които с много любов дариха радост и усмивки на децата!", сподели Слави Михайлов, председател ан Сдружението на сираците.

На Обединено училище "Св. Св. Кирил и Методий" в село Търнене, общ. Плевен също бяха осигурени дрехи, обувки и играчки, които бяха получени от г-жа Тинка Гицова.