Областният управител на Плевен сигнализира за фалшив профил в социалните мрежи

Животът

14-01-2019, 14:44

Снимка:

областна администрация

Автор:

pleven.utre

Всичко от Автора

Мирослав Петров : Нямам нито личен, нито служебен профил в нито една от социалните мрежи

Фалшив профил във фейсбук стана повод за пресконференция на областния управител на област Плевен Мирослав Петров днес. „Нямам нито личен, нито служебен профил в нито една от социалните мрежи. Официалната информация в качеството ми на областен управител предоставям на обществеността посредством официалната страница на областна администрация, чрез пиар-а и, разбира се, чрез пресконференции, интервюта и среща с представителите на медиите.”, каза областният управител Мирослав Петров. Той подчерта, че са предприети всички необходими мерки профилът да бъде закрит. Уведомени са и компетентните институции.

По време на пресконференцията днес бяха дискутирани и други актуални въпроси, сред които бе и темата за междуетническото съжителство и общуване. Областният управител Мирослав Петров бе категоричен, че условия за етническо напрежение на територията на област Плевен няма, няма и такива сигнали.

По темата за работата на администрацията във връзка с апостилите областният управител Мирослав Петров отбеляза, че извършването на заверката на документите се осъществява без проблем. На ден в пиковата натовареност Областна администрация – Плевен издава над 30 удосторерения с апостил, като средната дневна натовареност варира между 12 и 15 документа, обясни областният управител Мирослав Петров.