Документалният филм "Феноменът Бруно Грьонинг" с прожекция в Плевен

15 години този необикновен филм се прожектира по цял свят

Документалният филм "Феноменът Бруно Грьонинг" ще се прожектира в Плевен на 26 януари. От 15 години този необикновен филм се прожектира по цял свят. Своето досегашно най-голямо признание той получава на фестивала за документални филми в Данциг. Около 800 души гледали най-посещавания филм на фестивала. Един учител преместил своя учебен час в киното и смятал, че учениците биха могли да научат тук повече, отколкото при него в час. Многобройни статии се появили в местните и националните вестници, радиото в Данциг и местната телевизия също информирали. Зрителите били въодушевени и давали многобройни интервюта, в които споделяли своите особени впечатления и преживявания.

Какво обаче е толкова специално в този филм? Какво е особеното за личността на Бруно Грьонинг?

Повече от 50 свидетели съобщават в този филм за техните необикновени преживявания.

Все едно къде се появявал Бруно Грьонинг, хората са се събирали заедно. Но не е имало тълпи, търсещи сензации, а болни хора. Поразени от войната, отписани от лекарите, те са имали само една цел: да бъдат здрави – без болка и страдания. За много от тях той е бил последната надежда. И невероятното се случвало: пред очите на обществото хората захвърляли своите патерици, парализирани ставали от инвалидните колички, дори слепи можели отново да виждат. Необичайните съобщения за преживявания по това време излизали далеч извън темата изцеление. 

И изцеленията продължават да се случват

Но не само необичайните изцеления и събития, които се случват по времето на Бруно Грьонинг, събуждат особения интерес на публиката. Не, междувременно зрители съобщават и за изцеления, които самите те са преживяли при гледането на документалния филм.

Филмът ще се прожектира в ПЛЕВЕН

на 26.1.2019  от 11.00 до 16.00 ч. Включително две паузи

ул. "Полтава" № 3,

СЪБОТА

Вход свободен, с молба за дарение 
Организатор: Приятелски кръг Бруно Грьонинг