Невяна Владинова на лагер във Варна

Съчетанията са нови, много усложнени и предстои тежък период с изчистване на всеки детайл и усъвършенстване на елементите

Националният отбор жени индивидуално вече е на лагер на Спортпалас Варна. Главният мениджър Бранимира Маркова ще разчита много в спокойна обстановка да изолира максимално състезателките, за да могат да се подготвят по най-добрия начин за предстоящия сезон. Съчетанията са нови, много усложнени и предстои тежък период с изчистване на всеки детайл и усъвършенстване на елементите.

С Бранимира Маркова заминаха нейните помощници Марияна Памукова, Бела Каратанчева и хореографът Радул Роглев. В по-късен етап към лагера ще се присъедини и треньорката Силвия Стойнева.

Нашият международен съдия Филипа Филипа ще направи оглед на композициите на място и със своя опит в съдийството ще помогне на треньорките и състезателките по отношение на всичко, което е свързано с правилника за оценяване.

На лагера заминаха състезателките Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Петя Борисова, Татяна Воложанина и Вая Драганова. По-късно към състава ще се присъедини и Йоана Николова, за която ви уведомихме, че главният мениджър г-жа Маркова желае да я тренира с основния състав.

На лагера не замина Лъчезара Пекова, която е част от основния състав на националния отбор, за която Нешка Робева е написала писмо до директора на националните отбори Деспа Кателиева, че Лъчезара е редовна ученичка и няма да може да пътува за лагера в Спортпалас, но ще спазят плана за подготовка така както е зададен. Г-жа Робева уверява, че всички останали въпроси ще бъдат решени в най-кратки срокове и пожелава успешна работа.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия