Министър Кралев посети тренировка на Невяна Владинова и съотборничките й в националния отбор

Плевенчанката е в отлична форма и е готова за предстоящите предизвикателства

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети тренировка на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика индивидуално, която се проведе по време на първия им лагер за сезона в „Спорт палас“ Варна. Това съобщават от БФХГ.

Както винаги, министър Кралев не пропуска възможност да се поинтересува от подготовката на националния отбор по художествена гимнастика, в случая той използва посещението си във Варна, за да отиде и да изгледа тренировката на момичетата и да поговори с момичетата и треньорския щаб.

"Лагерът ни е необходим за последни корекции в съчетанията и работим много спокойно предвид добрите условия. Предстоят ни контролни и международни участия и състезания. На 13 февруари е първото официално контролно в зала "Арена Армеец", след което на 14-ти пътуваме за Гран при в Москва“, каза главният мениджър на отбора Бранимира Маркова.

Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Петя Борисова, Вая Драганова и Йоана Николова са в отлична форма и са готови за предстоящите предизвикателства. Момичетата са категорични, че условията в „Спорт палас“ са перфектни за тяхната подготовка. 

Министърът им пожела да бъдат здрави и единни и да вярват във възможностите си. 

Бранимира Маркова пък увери Красен Кралев, че момичетата ще се представят блестящо на следващите състезания.