Димитър Пенчев сред звездите на първата бойна гала "Senshi"

Плевенчанинът ще се изправи срещу Сергей Заносиев от Румъния

Нещо ново, много зрелищно и класно се задава на българската бойна сцена!

"Senshi" e новата верига от професионални бойни гала вечери по кикбокс и муай тай, като първото издание е съвсем скоро – на 23-ти февруари във Варна. Домакин на обещаващите битки е зала "Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската ни столица.

Началото на 23 февруари ще бъде дадено в 19,30 часа. В невижданото до този момент в България зрелище ще участват най-добрите български кикбокс и муай тай бойци и някои от най-големите имена от Балканите, съобщава boec.bg. Бойната карта ще включва 11 страхотни срещи, две от които за европейска и интерконтинентална титла на WAKO PRO.

Сред бойците е и плевенчанинът Димитър Пенчев. Той ще се изправи срещу Сергей Заносиев от Румъния, който е част от академията на Стойка - най-реномираната школа в северната ни съседка. Двамата ще се бият в категория до 68 килограма, стил К-1.

Димитър Пенчев е един от най-обичаните кикбокс бойци в България, заради своя атрактивен начин на игра. Многократен шампион на страната ни, медалист от редица международни състезания и треньор в СК „Скорпион“ Плевен.