Невяна Владинова ще участва в кръгла маса с част от звездния състав на филма "Капитан Марвел"

Поканата за плевенчанката е от Дисни България

На 27 февруари прекрасната Невяна Владинова ще бъде специален гост на бляскавата гала премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година на Marvel Studios, Walt Disney, “Капитан Марвел” с участието на Бри Ларсън и Джуд Лоу. Тя ще има уникалната възможност да мине по червения килим на събитието, а на 28 февруари да бъде част от подбраните спортни звезди, които ще участват в кръглата маса с част от звездния състав на филма. Поканата за плевенчанката е от Дисни България. 

През последните години българската художествена гимнастика се наложи не само като най-успешния спорт в България. Нашите “златни момичета, както и нашият президент Илиана Раева са магнит за различни лайфстайл издания, класации и печелят множество награди извън спорта. Политиката на БФХГ да налага като истински звезди със социално значение за обществото ни “златните момичета” е похвална и отбелязва огромен успех в това отношение. Това спомогна да превърне кралиците ни не само любими спортистки, но и личности с голямо социално значение! Тази далновидна политика ги изстреля в друга орбита,в която те са не по-малко звезди от световна класа.

"Страната ни има нужда от примери за подражание, от личности, които са звезди заради своите морално-волеви качества, успехи на световно ниво и с поведение за пример на подрастващите. Такива трябва да са звездите ни - пример за подрастващи и гордост за хората! Такива звезди трябва да се лансират и показват от медиите и за радост това се прави! Гордеем се, че невероятната ни Неви ще е част от истински световен хайлайф форум и сме сигурни, че с нежността си и с впечатляващата си българска хубост ще краси звездната вечер подобаващо", съобщават от БФХГ.